Fesd magad boldoggá! - avagy a Kreatív Én fejlesztéseCarla Galli és csapata kidolgozott egy speciális módszert, a CoachArt* programot. A program keretében egy speciális coaching folyamat során ismerkednek meg a résztvevők a festészet autonóm világával, melynek segítségével újra megtapasztalják az alkotás rég elfeledett, felszabadító erejét.

A CoachArt egy egyedülálló, interaktív program, egy komplex életvezetési projekt, ahol a mentális coaching és a festészeti technikák gyakorlatának eredményeként, a kreatív ÉN felszínre kerülésével hatékonyan orvosolható bármilyen lelki, szellemi probléma. A módszertan részeként Carla Galli segítségül hívott egy képzett művészt, akivel közösen vezetik a személyre szabott egyéni alkotó CoachArt programot, mely egyedülálló módon hozza felszínre és fejleszti a Kreatív ÉN-t.


A CoachArt foglalkozások lehetőséget nyújtanak arra, hogy a művészet eszközeivel megismerhessünk egy új világot magunkban, felszínre kerüljenek a tudatalattinkban rekedt vágyaink. Az alkotásban mindenki találkozhat énjének olyan rétegeivel, belső működésével, melyek a hétköznapokban rejtve maradnak. A foglalkozások alapja a Kreatív, Tudatos Én fejlesztése a képzőművészet segítségével. Hatása az élet bármely területére kihat, legyen az az önbizalom, önértékelés, párkapcsolatok, emberi kapcsolatok, általános közérzet problémamegoldási készség, burn-out (kiégés), gyász, elengedés stb.

Carla évekkel ezelőtt, a saját bőrén tapasztalta meg a manuális alkotás hiányából fakadó vákuumot, aminek hatására festeni kezdett. Munkája során kiderült, hogy kliensei is hasonló "hiánybetegségtől" szenvednek.

"Emlékezzünk csak vissza önfeledt kisgyermek éveinkre! Legtöbbünk számára megadatott egy megmagyarázhatatlan varázslat, egy hamisítatlan flow élmény, mely a legnagyobb boldogsággal és elégedettséggel töltött el minket. Ez pedig nem volt más, mint az alkotás öröme.

Elképzeltünk valamit, és megalkottuk. Kockákból, legóból, gyufás skatulyából házat, palotát, hidat. Dobozokból, székekből, pokrócokból bunkert, autót, vonatot. Homokból várat, alagutat, embert, sütiket. Rajzoltunk sárba, cserépdarabkákkal aszfaltra, ha nem volt kéznél papír és írószer. Lerajzoltunk, megfestettünk mindent, amit csak képzeletünk elénk dobott. Alkottunk gyurmából kígyót, kukacot, gesztenyéből emberkéket, fürdetésnél a habból hajat, szakállat, és még mi mindent.

Aztán bekerültünk az iskolába, és elkezdtünk szabályozott keretek közt készülni az életre. Tanultunk, érettségiztünk, vizsgáztunk, diplomát szereztünk. Dolgoztunk, másztunk fel a ranglétrán, családot alapítottunk, utaztunk, elértük a céljainkat. Boldognak hittük magunkat, hiszen mindenünk megvolt, megvan. De miért engedtük el az alkotás örömét, mely ősidők óta a génjeinkbe van kódolva? "

CoachArt No.1. - Dobd le a védelmező maszkodat!

Minden ember egyéniségétől, neveltetésétől, életkörülményeitől függően közelebbi vagy távolabbi ismeretséget köt a félelemmel, amely érzelem mindig fellép, amikor testi vagy lelki komfortérzetünket veszély fenyegeti.


Ezt a komfortzónát, amely tulajdonképpen egy védelmező burok, mindenki létrehozza, kialakítja önmagának. Ez egy jelmez, amibe az ember belebújik, vagy egy maszk, ami mögé elrejtőzik, és nem is nagyon meri levenni.


Jelmezünk, maszkunk másik fontos funkciója, hogy viselője ennek segítségével tudjon dolgokat megszerezni, célokat elérni, szeretetet és figyelmet kicsikarni. Ha gyermekkorban nem kapjuk meg a kellő szeretetet, odafigyelést, mindenféle játszmákba kezdünk. Nos, az ilyen játszmák, csaták, küzdelmek elrejtésére szolgál a maszk, amely a mi védelmezőnk. Ez egy darabig segíthet, de később sajnos elveszünk a játszmában, és már mi magunk sem látjuk, hogy kik is vagyunk valójában.


Mikor a biztonsági zóna, a maszk fogva tart, akkor épp itt az ideje elengedni. Légy bátor, és vedd le az álarcot! Akinek megvan a bátorsága, kíváncsi és fejlődni akar, aki szembe mer nézni a maszkjával, és ki mer lépni a kényelmi zónából az ismeretlenbe, az olyan új élményeket tapasztal meg, melynek hatására átstrukturálódik az élete, és rácsodálkozhat a saját, izgalmas és hiteles ÉN-jére.

"Emlékszel még az álmaidra? Hogy mi szerettél volna lenni, ha nagy leszel? Jól menő üzletember vagy orvos, esetleg valamilyen művész? És most nézz körül a jelenben! Megvalósultak álmaid? Jó helyen vagy, jól érzed magad? Az álmok, ötletek, tervek, kívánságok megvalósítása, elérése nagyon fontos szerepet játszik az életünkben. Ezek visznek minket előre. Ha nem is valósul meg egy-egy áhított dolog, az agy - ha már foglalkozunk fejben a dologgal - aktiválja a kreativitásért felelős központot.

A gyakorlatban azonban az a helyzet, hogy a nagyszülőktől, szülőktől, testvérektől kapott programok alakítják valóságod mindennapjait. Elhiszed nekik, amit mondanak, és ahogyan mondják. Talán sosem tudatosult benned, de a lelked mélyén érezted, hogy sokkal több van benned! Aztán azon kapod magad, hogy az élet elsodort, és azon tűnődsz, hogy vajon mit keresel oly távol magadtól.

Ahhoz, hogy új útra térj, az a legfontosabb, hogy tisztában legyél a céloddal. Célok nélkül az élet olyan, mint az óceán hullámain ringatózni egy evező nélküli csónakban. Egy ideig érdekes lehet, de előbb-utóbb megjelennek a frusztráció jelei. Nem baj, ha úgy érzed, hogy nincsen meg a célod, mert sosem késő elindulni a legtitkosabb vágyaid után!

Ahhoz, hogy álmaidat megtaláld, nem kell mást tenned, mint megfigyelni érzéseidet, és hagyni hadd szárnyaljanak minél magasabbra. Szakíts időt a gondolataidra, az érzéseidre! Vizsgáld meg a hozzáállásodat, hogy mennyiben segíti a fejlődésedet! Igyekezz minél elevenebben átérezni, átélni és hatékonyan végiggondolni, hogy mit miért szeretnél létrehozni!"


A legnagyobb festőművészek is voltak valaha tapasztalatlan kezdők. Ne félj elkezdeni! A festés egy olyan mágia, mely mindenkinek a saját szintjén meghozza az öröm érzését.


A kreativitás eszközeivel felfedezheted és alakíthatod azt az egyedülálló csodát, amely nem más, mint Önmagad! Ha változtatni szeretnél, és kihozni a benned szunnyadó kreatív Ént, a CoachArt program segítségével, életed egy új, tudatos értelmezést nyer.

Kinek javasoljuk?


A program kifejezetten ajánlott az


 • - ÖNFEJLESZTÉS,
 • - ÖNBIZALOM ÉPÍTÉS,
 • - MAGÁNÉLETI PROBLÉMÁK,
 • - KONFLIKTUSKEZELÉS,
 • - KIÉGÉS és
 • - CSAPATÉPÍTÉS esetében.

Részletek a CoachArt programról:


 • A négy alkalom alatt a festészetben is, és mentális téren is az alapoktól indulunk, majd eljutunk a Tudatos és Teremtő Kreatív Én magasabb szintjeire.

 • Fejlesztjük az önismeretet, az önbizalmat és a tudatos jelenlétet, mely az élet minden területére kihat, az önérvényesítéstől kezdve, a társas kapcsolatokon át, tágítja egzisztenciális határainkat. Az alkotáson keresztül új dimenziók tárulnak fel. Nő az önmegbecsülés, szélesedik a tudat és a látókör. A kreativitás energiával tölt fel, fontos erőforrások kibontásával fejlődik a személyiség.

 • A kurzus végén lelkileg és szellemileg megújulva, energiákkal feltöltődve viheted haza saját készítésű 30x40 cm-es vászonra festett akril festményedet, mely lakásod emblematikus tárgya lehet.

 • Minden foglalkozás első felében Carla Galli vezetésével, az alapoktól kiindulva, részt veszünk egy mentális utazáson, melynek végállomása a magasabb szintű Tudatos és Teremtő Kreatív Én állapota.

 • A foglalkozások második, gyakorlati felében a festészet segítségével dolgozzuk fel és mélyítjük el a Carlával átélt tapasztalatokat. A festészeti részt Gebler Kitti vezeti.

A festészeti tematika felépítése:

 1. alkalom: Technikai bemelegítés. Ismerkedés az akrilfestékkel és a színkeverés alapjaival.

 2. alkalom: A festmény megtervezése, a Carlával átélt, átbeszélt tapasztalások képi előkészítése.

 3. alkalom: A festmény egyéni megfogalmazása.

 4. alkalom: A festmény befejezése.

A kurzus végén lelkileg és szellemileg megújulva, energiákkal feltöltődve viheted haza saját készítésű 30x40 cm-es vászonra festett akril festményedet, mely mindig emlékeztet a programban megszerzett tudásra, tapasztalásra.


A program magában foglalja a "Kiegyensúlyozott élet művészete" (Art of the balance life) akkreditált önfejlesztő képzést, valamint a festészet alkotó elemeit. A programnak nem feltétele a művészi tehetség! Mindenki számára ugyanolyan hatékonysággal működik!

További tudnivalók:

 • A program helyszíne: Budapest III.ker. Kolozsi tér.
 • A 4 x 3 órás foglalkozás ára: 39 000,- Ft
 • Jelentkezni, érdeklődni lehet  info@carlagalli.com / kittigebler@gmail.com email címen, illetve a 06 30 836 2720 telefonszámon
 • A jelentkezés 10 000 Ft előleg befizetése után válik érvényessé, melyet alábbi bankszámla számra lehet befizetni: 10700244-68669823-51100005 CIB Bank - GNG Group KFT. A Megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a következőket: befizető neve, elérhetősége, és CoachArt
 • Max. létszám: 15 fő / Min. indulási létszám: 6 fő

* Az egyedülálló és levédett CoachArt módszer Carla Calli nevéhez fűződik. A program kizárólag a Carla Galli Akadémián érhető el.